Meteen naar de inhoud
Home » Stoffering » Loungekussens

Loungekussens

Heeft u een prachtig loungeset gekocht of zelf gemaakt, mist u nu nog kussens of zijn de bestaande niet naar wens? Ik help u graag aan bijbehorende kussens, zodat u van uw loungeset kunt gaan genieten. Loungekussens worden gemaakt van koudschuim. De hoezen kunnen gemaakt worden van waterbestendig materiaal en kunnen worden voorzien van een rits, zodat u ze ieder moment kunt uitwassen.

Geef u wensen door en ik kijk wat ik voor u kan betekenen.

Loungekussens repareren of opnieuw stofferen?

Heeft u loungekussens die beschadigd zijn? Dan kan ik dit wellicht voor u repareren! Schade aan uw loungekussens kunnen eventueel gerepareerd worden, alleen is dit in veel gevallen altijd zichtbaar. Opnieuw stofferen van loungekussens is dan de veilige optie. Dit kan ik uiteraard voor u betekenen.

Loungekussens opvullen?

Heeft u een mooie loungeset gekocht, maar zitten de kussens niet lekker? Is het schuim niet van de juiste kwaliteit? Dan kan ik deze voor u opvullen met het juiste schuim. Afhankelijk van uw wensen kan dit met standaardschuim of bijvoorbeeld het koudschuim.

Neem contact op voor uw loungekussens

Bent u overtuigd dat ik u kan helpen? Neem dan contact op via het formulier, mail naar info@arendsenstofenleerbewerking.nl of bel naar 06 – 2033 1676.

Adresgegevens

Arendsenstofenleerbewerking.nl
Bergweg 21
7242 EP Lochem

info@arendsenstofenleerbewerking.nl
06 203 316 76
0573 256 254

“Ik denk graag met u mee om een oplossing te vinden voor uw situatie.”

Routebeschrijving